Veikkaus etsii KuningasVeikkaajaa

Veikkaus järjestää ilmaisen kisaveikkauksen 3. toukokuuta käynnistyviin jääkiekon MM-kisoihin. Kisan itseoikeutettuna jääkiekkotiedon kuninkaana toimii aurinkokuningas Juhani Tamminen. Kilpailun voittaja kruunataan KuningasVeikkaajan arvonimellä. Samalla voittajasta tulee vedonlyönnin Suomen mestari 2013.

Kilpailussa veikataan Helsingissä ja Tukholmassa pelattavien kisojen otteluiden lopputuloksia varsinaisella peliajalla. Kisojen 64 ottelua on jaettu seitsemään veikattavaan listaan. Kukin lista aukeaa pelattavaksi edellisenä päivänä ennen kyseisen listan ensimmäisiä otteluita. Pisteitä kertyy sekä oikeista merkeistä että oikeista maalimääristä.

Voittajille on tarjolla muun muassa kausikortteja valitun SM-liigajoukkueen kotiotteluihin ensi kaudeksi sekä tuotepalkintoja rannetietokoneista kirjoihin. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Edellytyksenä on 18 vuoden ikä ja Veikkauksen pelitili.

Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi kisassa on mahdollisuus kerätä oma joukkue ja haastaa sillä kaveriporukoita ja tietenkin maan parhaita ryhmiä. Ensimmäinen lista aukeaa pelattavaksi 22. huhtikuuta. Kilpailu päättyy 19. toukokuuta.

Kisaan osallistutaan osoitteessa www.kuningasveikkaaja.fi